-69%

Back stretcher

BACK STRETCHER
Pripomoček za raztegovanje. Sedenje večino dneva ter fizične aktivnosti lahko pripeljejo do bolečin v hrbtenici. Z raztezanjem pa lahko izboljšamo zdravje hrbtenice.

Ocene izdelka
5,0 /5
Top izbira
1 x
24,99 
na kos
2 x
19,99 
na kos
3 x
17,99 
na kos
ali
Izberi akcijski paket -%
Back stretcher
24,99 
+
-85%
Brezžične slušalke
66,60 
9,99 
Skupaj samo:
34,98 
Prihranek
62% (56,61 )
Izberi %

Opis


Cirkulacija in bolečine
Ko je hrbet brez napetosti, se izboljša cirkulacija krvi med telesom in medvretenčnimi ploščicami. Tako bo v hrbet vstopalo več krvi napolnjene s kisikom, vi pa se boste počutili bolj živo in prerojeno. Z redno uporabo boste premagali bolečine v hrbtu ter jih v veliki meri odpravili.

 


Zdravje hrbtenice
Dnevna opravila kot so uporaba računalnika, sedenje večino dneva ter fizične aktivnosti lahko pripeljejo do neravnovesja hrbtenice in drže. Z raztezanjem hrbtenice pa v hrbtenične diske vstopita nova kri in kisik, ki izboljšata stanje ter zdravje hrbtenice. Zdrava medvretenčna ploščica je ključna za normalno delovanje hrbtenice. Z uporabo našega pripomočka za raztegovanje hrbta lahko povečate volumen medvretenčnih diskov in s tem preprečite krčenje medvretenčnih ploščic ter povečate moč in zdravje hrbtenice.

 

Izboljša držo
Raztegovalnik hrbta in hkrati podpornik ledvenega predela je zasnovan, da pomaga popraviti in izboljšati držo. Postopoma vrača hrbtenico v njen prvotni položaj in s tem popravi vašo držo. Med raztezanjem se raven kisika v medvretenčnih diskih poveča kar dodatno učvrsti vašo hrbtenico. S tem ko raztezate hrbtenico, raztezate tudi hrbtne mišice in tako povečate njihovo prožnost ter vzdržljivost, hrbet pa bo postal močnejši, pokončnejši in prožnejši.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Back stretcher”