-20%

Beard Cape

Premium beard care
Elegantna rešitev za nego brade
Ogrinjalo namestite okoli vratu in ga pričvrstite z ježkom, drugi konec ogrinjala pa s pomočjo vakuumskega obešala pritrdite na ogledalo ter pričnite z britjem.

Ocene izdelka
4,5 /5
Top izbira
1 x
19,99 
na kos
2 x
15,99 
na kos
3 x
13,99 
na kos

Opis


Priročno zložljivo ogrinjalo
Ogrinjalo namestite okoli vratu in ga pričvrstite z ježkom, drugi konec ogrinjala pa s pomočjo vakuumskega obešala pritrdite na ogledalo ter pričnite z britjem. Med britjem se bo vsa odvečna brada ujela v ogrinjalo, samo ogrinjalo pa vas med oblikovanjem brade ne bo oviralo. Po britju enostavno otresite odvečno brado v smeti.

Ogrinjalo za britje BeardCape je narejeno iz izjemno lahkega in tankega materiala, zato ga lahko vzamete s seboj kamorkoli. Primerno je tudi za na potovanja, saj ne zavzame skoraj nič prostora, vi pa boste lahko uživali v lepo oblikovani bradi kjerkoli in kadarkoli.

 

“Nekaj kar bo priročno vsakemu moškemu. Sploh si več ne predstavljam kako bi se obril brez Beard capea. Definitivno vredno nakupa.”
Vam čiščenje umivalnika in kopalnice po britju vzame več časa kot britje brade? Ogrinjalo za britje BeardCape je enostavna rešitev za moške, ki so radi urejeni in skrbijo za redno nego brade. BeardCape bo ujel vso odvečno brado in poskrbel, da bo umivalnik po britju ostal brezhibno čist.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Beard Cape”