-40%

Body massage pillow

Masažna blazina U-massager
Nič več bolečin v vratu, hrbtu ali ramenih!
Masažna blazina U-massager pomaga odpravljati bolečine v vratu, ramenih in hrbtu. Masažna blazina v obliki črke U se prilagodi vašemu vratu, ga nežno masira ter sprošča napetost v vratnem predelu hrbtenice.

Ocene izdelka
4,0 /5
Top izbira
1 x
29,99 
na kos
2 x
23,99 
na kos
3 x
20,99 
na kos
ali
Izberi akcijski paket -%
Body massage pillow
29,99 
+
-85%
Brezžične slušalke
66,60 
9,99 
Skupaj samo:
39,98 
Prihranek
59% (56,61 )
Izberi %

Opis

Uporabljate jo lahko v službi, doma ali na potovanjih, saj vam lahko služi tudi kot vzglavnik na letalu ali v avtomobilu. Masažna blazina U-massager je narejena iz spominske pene, oblečena pa v nežen žamet, ki daje prijeten občutek mehkobe.

Izbirate lahko med različnimi nastavitvami in temperaturo, zato bo U-massager ne le sprostil napete mišice, temveč bo tudi prijetno grel razboleli del vratu. Masažno blazino preprosto namestite na vrat, pritisnete na gumb za start in pričnete z uporabo. U-massager se bo po približno 10-ih minutah delovanja samodejno ustavil, njegov čas delovanja pa lahko podaljšate s ponovnim pritiskom na tipko start.

Kje pomaga U-massager?
1. Sproščanje napetosti v vratu in ramenih
Ljudje, ki veliko časa presedijo v sedečem položaju, se pogosto srečujejo z napetostjo v ramenih ali pekočo bolečino v vratu. U-massager stimulira vratne mišice in tako pospešuje pretok krvi, s tem pa sprošča napetost v zgornjem predelu hrbta in pomaga ublažiti bolečine v vratni hrbtenici.

2. Pomaga sprostit razbolele mišice po športu
Po intenzivnem športu se pogosto dogaja, da se vratne mišice zategnejo ali pa zaradi intenzivne vadbe pride do mišičnega vnetja. U-massager blagodejno deluje na razbolele mišice po športu, jih sprosti in prijetno razbremeni.

3. Pospešuje cirkulacijo krvi
U-massager stimulira akupunkturne točke na vratu in tako pospešuje pretok krvi po celi hrbtenici, kar pomaga sprostiti mišice tako v vratnem predelu kot po celem hrbtu.

Način uporabe:
1. Pred prvo uporabi masažno blazino napolnite preko USB kabla
2. Masažno blazino namestite okoli vratu, da ga podpre in stabilizira
3. Blazino fiksirajte s prednjo zaponko
4. Pritisnite na gumb START ter izberete željeni način delovanja in temperaturo
5. Masažno blazino lahko uporabljate kjerkoli v sedečem ali ležečem položaju

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Body massage pillow”