-67%

Brezžične slušalke

Brezžične slušalke so najnovejši tehnološki napredek na področju slušalk in mobilne telefonije. Zagotavljajo vrhunsko kakovost zvoka in omogočajo nemoteno poslušanje glasbe ali telefoniranje na vsakem koraku.

Ocene izdelka
4,4 /5
Top izbira
1 x
22,99 
na kos
2 x
18,99 
na kos
3 x
16,99 
na kos

Izdelek 1

 • Barva
Počisti
ali
Izberi akcijski paket -%
Brezžične slušalke
22,99 
+
-86%
Smart Watch
119,95 
17,99 
Skupaj samo:
40,98 
Prihranek
71% (101,96 )
Izberi %

Opis

NAJBOLJ VROČE SLUŠALKE NA TRGU

Najnovejše brezžične slušalke Airpods i12 omogočajo hitro namestitev in enostavno poslušanje glasbe brez zapletov. Poskrbijo, da lahko resnično uživate vaše brezžično življenje z izboljšano kakovostjo zvoka in prostoročnih telefonskih klicev. Dodani basi in izolacija hrupa iz okolice zagotavljajo še boljšo senzorično izkušnjo. Slušalke so kompatibilne z vsemi napravami, bistveno lažje, bolj praktične in elegantne.

 

Slušalke zagotavljajo do 4 ure poslušanja glasbe ter do 2 uri pogovorov – vse z enim polnjenjem. Slušalke pridejo skupaj s polnilnim ohišjem, ki vsebuje več nabojev za 24 ur poslušanja. Potrebujete hitro polnjenje? Preprosto postavite slušalke nazaj v ohišje za 20 minut in pridobite do 3 ure poslušanja in 1 uro pogovora.

NASVET:
Če želite preveriti baterijo, preprosto držite slušalke poleg svojega telefona.

 

NAPOTKI ZA UPORABO:

 1. Pred prvo uporabo brezžične slušalke napolnite do konca.
 2. Slušalki vzemite iz škatlice, ko le še na eni sveti lučka pomeni, da sta slušalki povezani.
 3. Povežite slušalke preko Bluetooth povezave s svojo napravo.
 4. Slušalke nato vstavite v uho in poslušajte.
 5. Uporabljate lahko enostavno upravljanje na dotik. En dotik pomeni pavzo/start. Dva dotika pomenita upravljanje glasnosti. Trije dotiki pa naprej/nazaj.
 6. Če slušalke približate telefonu, se vam pokaže kapaciteta baterije.

Dodatne informacije

Barva

Črna, Bela

Mnenja

  Pika K**
  5 / 5
  19.03.2021
  Brezžične slušalke, ki sem jih naročila, so prišle res hitro, naročila sem jih že drugič, saj so mi res všeč in sem na žalost prve nekam založila. Prav tako pa sem jih tudi že predlagala sestri ter jih kupila kolegici za darilo. Meni so predvsem všeč za šport ter za na kolo, ki je moje glavno prevozno sredstvo. Zaenkrat same pohvale!
  Brezžične slušalke photo review
Podaj mnenje