-25%

Chocolate Fountain

Čokoladna fontana ChocoFountain
Odlična popestritev za vsak dogodek!
Čokoladna fontana je nepogrešljiv kuhinjski aparat za vse, ki obožujete čokolado in radi presenetite svoje goste s posebnimi in okusnimi jedmi. Z njo lahko pripravite slasten čokoladni ali slani fondi za najrazličnejše priložnosti.

Ocene izdelka
5,0 /5
Top izbira
1 x
29,99 
na kos
2 x
23,99 
na kos
3 x
20,99 
na kos
ali
Izberi akcijski paket -%
Chocolate Fountain
29,99 
+
-85%
Brezžične slušalke
66,60 
9,99 
Skupaj samo:
39,98 
Prihranek
59% (56,61 )
Izberi %

Opis

 

 

Čokoladna fontana je izjemno preprosta za uporabo, izdelana iz trpežnega materiala, ki ga lahko perete tudi v pomivalnem stroju. Samodejna kontrola temperature omogoča, da bo tekstura čokolade ravno pravšnja za izvrsten čokoladni fondi.
V čokolado lahko pomakate različno sadje, kot so jagode, banane ali pomaranče, lahko pa se odločite za ekstra sladko poslastico in vanjo namakate tudi munchmallowe ali piškote.

 

 

Lastnosti:
1. Primerna sladke in slane fondije
ChocoFountain pa ni le idealna naprava za pripravo sladkega fondija. Z njo lahko pripravite tudi priljubljeni slani fondi iz sira ali barbeque omake, v katero pomakate zapečene kruhke ali zelenjavo.
2. Enostavna uporaba in čiščenje
Fontana je sestavljena iz več delov, ki jih lahko enostavno razstavite, pomijete v pomivalnem stroju ter ponovno sestavite.
3. Za vse priložnosti
Idealna za pripravo slanih ali sladkih fondijev za najrazličnejše priložnosti, od domačega piknika do porok, rojstnih dni, team buildingov in poslovnih dogodkov.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Chocolate Fountain”