-63%

Firefly Drone

Firefly drone

Firefly drone je zabavna igrača za otroke in odrasle. S preprostim upravljanjem preko pametne zapestnice ga lahko uporabljate tako doma kot na prostem, LED lučke pa bodo pričarale prav posebno atmosfero v temi.

Ocene izdelka
4,4 /5
Top izbira
1 x
26,99 
na kos
2 x
21,99 
na kos
3 x
18,99 
na kos
ali
Izberi akcijski paket -%
Firefly Drone
26,99 
+
-86%
Circle Towel
53,30 
7,99 
Skupaj samo:
34,98 
Prihranek
56% (45,31 )
Izberi %

Opis

Firefly drone je zabavna igrača za otroke in odrasle. S preprostim upravljanjem preko pametne zapestnice ga lahko uporabljate tako doma kot na prostem, LED lučke pa bodo pričarale prav posebno atmosfero v temi. Drone usmerjate z gestami roke v vse smeri, z njim pa lahko izvajate tudi različne zabavne trike, kot npr. 360 zasuk. S pametno zapestnico lahko regulirate tudi hitrost letenja ter pristanka drona. Narejen je iz izjemno lahkega in trpežnega materiala, zato ga lahko odnesete s seboj kamorkoli ter ga brezskrbno uporabljate brez strahu, da bi se uničil.

Uporaba

Drone aktivirate s pritiskom na gumb, smer letenja pa regulirate s premikanjem roke. Drone vsebuje funkcijo izogibanja oviram s pomočjo infrardečih senzorjev, kar ga zaščiti pred zaletavanjem. Baterijo drona in zapestnice preprosto napolnite preko USB kabla in uživate v uporabi.

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Firefly Drone”