-53%

Fitness Bands

Fitness Bands
Se že pripravljate na poletje?
Oblikujte svojo postavo z elastičnimi trakovi, ki vam bodo pomagali, da dosežete popoln tonus mišic po celem telesu.

Ocene izdelka
4,8 /5
Top izbira
1 x
27,99 
na kos
2 x
22,99 
na kos
3 x
19,99 
na kos
ali
Izberi akcijski paket -%
Fitness Bands
27,99 
+
-85%
Brezžične slušalke
66,60 
9,99 
Skupaj samo:
37,98 
Prihranek
60% (56,61 )
Izberi %

Opis

 


PET ELASTIK Z RAZLIČNIM UPOROM
Intenzivnost vadbe lahko prilagodite s petimi različnimi trakovi. Vsak od njih ima različno stopnjo upora, od 4.5 kg pa vse od 13.7 kg. Primerni so tako za vadbo doma kot v fitnesu.

PROTIDRSNI ROČAJ
Protidrsni ročaj preprečuje, da bi med vadbo zaradi znojenja prihajalo do trenja in tako omogoča močen in stabilen oprijem med izvajanjem vaj.

PREKO 100 RAZLIČNIH VAJ
Z elastičnimi trakovi za vadbo lahko izvajate preko 100 različnih vaj, ki vam bodo pomagale učvrstiti in oblikovati mišice po celem telesu.

 


ZA POPOLN TONUS MIŠIC
Fitnes trakovi z različnimi stopnjami upora so primerni za trening rok, ramen, hrbta, trebušnih mišic, nog in zadnjice. So odličen nadomestek za uteži in veliko udobnejši za uporabo, saj lahko v trenutku prilagodite moč upora in težavnost vaj.

 


NAČIN UPORABE
Na eno stran elastik namestite zaponko in elastike pričvrstite za dobro zaprta vrata, na drugo stran pa s pomočjo karabinov pripnite ročaj. Vadbo pričnite z elastikami, ki imajo manjši upor in nato počasi povečujte težavnost. Uporabite lahko tudi več elastik skupaj, kar bo stopnjo upora še povečalo.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Fitness Bands”