-50%

IP Camera

360° pregled nad vašim domom

Nadzorna kamera YooSee vam nudi 24/7 vpogled v dogajanje v kateremkoli prostoru. Izjemno enostavna namestitev in upravljanje omogočata, da jo lahko uporabljate za najrazličnejše namene. Preprosto jo namestite doma, v pisarni ali na vikendu in preko mobilne aplikacije spremljate ter upravljate delovanje kamere.

Ocene izdelka
4,4 /5
Top izbira
1 x
39,99 
na kos
2 x
31,99 
na kos
3 x
27,99 
na kos

Opis

IP kamera YooSee

Spremljajte otroke in vaše hišne ljubljenčke​

Kamera je zelo uporabna tudi za namestitev v otroški sobi, saj ima vgrajen zvočnik in mikrofon ter vam tako omogoča, da z otroki neposredno komunicirate na daljavo kar preko kamere. Vgrajene ima tudi senzorje, zato boste preko mobilne aplikacije dobili obvestilo vsakič, ko bo kamera zaznala premikanje.


Dvosmerno komuniciranje

Nadzorna kamera omogoča tudi dvosmerno avdio komuniciranje, saj ima vgrajen zvočnik in mikrofon.
Kamera omogoča rotacijo 355°okoli svoje osi ter 120° po vertikali.
Preko mobilne aplikacije lahko nastavite alarm, kar omogoča, da nemudoma prejmete obvestilo na vaš telefon ob vsakem zaznanem gibanju v dosegu kamere.

1. Hitra in enostavna namestitev:
IP kamero v le nekaj korakih namestite na mizo, na steno ali na strop, jo priklopite na elektriko, povežete na wifi in nemudoma pričnete z uporabo.

2. Upravljanje na daljavo
Kamero upravljate na daljavo preko pametnega telefona, kjer lahko na vsakem koraku spremljate, kaj se dogaja v prostoru, kjer je nameščena kamera.

3. Odlična dnevna in nočna resolucija 
Nadzorna kamera, opremljena z infrardečimi LED lučkami, zagotavlja jasno sliko tako podnevi kot ponoči.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “IP Camera”