-43%

KneeSupport

KneeFit
Odpravite bolečine v kolenu!
“Bolečine v kolenu, artroza kolena ali nestabilno koleno so pogoste težave tako pri profesionalnih kot pri rekreativnih športnikih.”
Kolenski trak Kneefit stabilizira vaše koleno ter mu nudi oporo, kar pomaga pri premagovanju bolečin med tekom in drugimi športnimi aktivnostmi.

Ocene izdelka
4,8 /5
Top izbira
1 x
22,99 
na kos
2 x
18,99 
na kos
3 x
16,99 
na kos

Izdelek 1

  • Velikost
    • S-M
    • L-XL
Počisti
ali
Izberi akcijski paket -%
KneeSupport
22,99 
+
-86%
Korektor drže
53,30 
7,99 
Skupaj samo:
30,98 
Prihranek
59% (45,31 )
Izberi %

Opis

Odpravite bolečine v kolenu!
Zmanjšuje otekline, varuje pred nadaljnjimi poškodbami kolena ter prijetno greje razboleli oziroma poškodovani predel. Kolenski trak je tako idealna rešitev za vse, ki imajo težave z bolečinami v kolenu ali ga želijo zaščititi pred morebitnimi poškodbami. Primeren je za tekače, nogometaše in druge vrste športnikov.

 

Preprosta Uporaba
Kolenski trak KneeFitt pred športno aktivnostjo namestite na koleno in ga pričvrstite tako, da bo koleno stabilno, a še vedno dovolj gibljivo. Bolečine v kolenu bodo tako znatno manjše, vi pa boste lahko brezskrbno uživali v športni aktivnosti.

 

 

Specifikacije in lastnosti

Uporaba med aktivnostjo
Kolenski trak lahko uporabljate med katerokoli aktivnostjo na prostem ali doma, naj bo to tek, fitnes ali pa le sprehod v naravi.
Profesionalni šport
Kolenski trak je še posebej priporočljiv za profesionalne športnike, ki so večkrat podvrženi poškodbam kolena. Kolenski trak bo razbremenil vaše koleno in in mu nudil oporo tudi med zahtevnejšimi športnimi aktivnostmi.
Okrevanje po poškodbi
Kolenski trak KneeFit je zelo učinkovit tudi pri okrevanju po poškodbah, saj pomaga zmanjšati otekline in bolečine v kolenu.

Dodatne informacije

Velikost

S-M, L-XL

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “KneeSupport”