-43%

Korektor drže

KOREKTOR DRŽE
Odpravi bolečine, zravna držo, izboljša počutje!
Uporabljate ga lahko doma, v pisarni ali pri športni aktivnosti in poskrbite za pravilno in pokončno držo brez bolečin! Je pripomoček, ki pomaga izboljšati držo telesa. Prilagodljiv pas potegne vaša ramena nazaj in potisne hrbtenico v pravilen položaj.

Ocene izdelka
4,7 /5
Top izbira
1 x
19,99 
na kos
2 x
15,99 
na kos
3 x
13,99 
na kos
ali
Izberi akcijski paket -%
Korektor drže
19,99 
+
-85%
Brezžične slušalke
66,60 
9,99 
Skupaj samo:
29,98 
Prihranek
65% (56,61 )
Izberi %

Opis

KOREKTOR DRŽE
Odpravi bolečine, zravna držo, izboljša počutje!
Uporabljate ga lahko doma, v pisarni ali pri športni aktivnosti in poskrbite za pravilno in pokončno držo brez bolečin!

Do izboljšanja drže le v nekaj dneh.
Korektor drže je pripomoček, ki pomaga izboljšati držo telesa. Prilagodljiv pas potegne vaša ramena nazaj in potisne hrbtenico v pravilen položaj.
Redna uporaba korektorja drže razvija mišični spomin, kar posledično pomeni, da se boste držali ravno in pokončno tudi po tem ko ga ne boste več nosili.

Zravna ukrivljeno in upognjeno hrbtenico.
Korektor drže je pripomoček, ki pomaga izboljšati držo telesa. Prilagodljiv pas potegne vaša ramena nazaj in potisne hrbtenico v pravilen položaj. Korektor nas pri vsakodnevnih opravilih ves čas nehote spodbuja k pokončni drži, nudi znatno oporo in stabilnost v zgornjem delu hrbtenice ter poskrbi, da naša drža ostane v pravilnem anatomskem položaju skozi ves dan.

 

 

Vsestranska uporaba
V službi
Le nekaj ur na dan v službi bo izboljšalo vašo držo in počutje, pa naj bo to sedenje za mizo ali fizično delo. Pod oblačilom je popolnoma neviden.

Med aktivnostjo
Korektor lahko uporabljate tudi pri vseh športnih aktivnostih, saj med izvajanjem vadbe poskrbi za pravilen razvoj mišic in posledično boljšo telesno pripravljenost.

Doma
Pomaga uravnavati pravilno držo pri vseh dnevnih opravilih, saj ljudje podzavestno postavimo ramena naprej, kar vpliva na držo celotnega telesa.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Korektor drže”