-39%

Nail Drill

Profesionalni set za manikuro in pedikuro
NailCare vsebuje 6 nastavkov, ki vam bodo zagotovili, da boste lahko do popolnosti uredili svoje nohte. Set vključuje orodja za piljenje, delo na obnohtni kožici ter za odstranjevanje trde in mrtve kože.

Ocene izdelka
4,7 /5
Top izbira
1 x
22,99 
na kos
2 x
18,99 
na kos
3 x
16,99 
na kos
ali
Izberi akcijski paket -%
Nail Drill
22,99 
+
-85%
NailSet
66,60 
9,99 
Skupaj samo:
32,98 
Prihranek
63% (56,61 )
Izberi %

Opis

Profesionalni set za manikuro in pedikuro

NailCare vsebuje 12 nastavkov, ki vam bodo zagotovili, da boste lahko do popolnosti uredili svoje nohte. Set vključuje orodja za piljenje, delo na obnohtni kožici ter za odstranjevanje trde in mrtve kože.

 

Salonski rezultati
Set za manikuro in pedikuro NailCare vsebuje vse, kar potrebujete za skrbno urejene in zdrave nohte brez da bi obiskali pedikerja.

Udobno držalo
Držalo je oblikovano za enostavno in natančno delo na nohtih in vam tako nudi popoln nadzor nad piljenjem, brušenjem in oblikovanjem nohtov.

Set za manikuro in pedikuro NailCare vam omogoča, da skrbno negujete svoje nohte in jih uredite po svojem okusu. Profesionalna orodja so namenjena piljenju, brušenju in poliranju nohtov. Vaši nohti bodo tako vedno zdravi in urejeni.

 

 

Preprosto
Lepe in negovane roke z urejenimi nohti so izjemno pomembne, saj z njimi dajemo vtis urejenosti in skrbnosti. Set za manikuro in pedikuro NailCare je idealna rešitev za domačo nego nohtov.

Vrhunski rezultati
Nudi vam prav vse pripomočke za manikuro, da z njimi do popolnosti uredite svoje nohte, ki bodo izgledali, kot da bi pravkar prišli iz salona.

 

 

Način uporabe:
Pritisnite in za čas menjave držite varovalni gumb.
Obračajte glavo vrtalnika, dokler se ta ne zaskoči.
Odvijačite glavo in vstavite željeni nastavek.
Zavijte vijak in preverite, ali je nastavek stabilen.
Spustite varovalni gumb.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Nail Drill”