-58%

Resistance Bands

Elastike za vadbo SportFlex
So odličen pripomoček za telovadbo, še posebej za krepitev spodnjega dela telesa. Elastike lahko uporabljate pri izvajanju najrazličnejših vaj, od počepov, vaj za zadnjico ter trebušnjakov, hkrati pa so odličen pripomoček tudi pri izvajanju joge, pilatesa, crossfita in drugih vadb.

Ocene izdelka
5,0 /5
Top izbira
1 x
24,99 
na kos
2 x
19,99 
na kos
3 x
17,99 
na kos
ali
Izberi akcijski paket -%
Resistance Bands
24,99 
+
-86%
Fitness Bands
86,60 
12,99 
Skupaj samo:
37,98 
Prihranek
66% (73,61 )
Izberi %

Opis

 

TRI RAZLIČNE VELIKOSTI
Elastike so različnih velikosti, vsaka od njih pa nudi različno stopnjo upora. To vam omogoča, da lahko prilagajate težavnost vaj ter izberete pravo velikost glede na vašo postavo.

BREZ DRSENJA
SportFlex elastike so izjemno vzdržljive, na notranji strani pa imajo všito dodatno zaščito proti drsenju iz posebnega silikonskega materiala, ki se tesno oprime vaše obleke.

 

ENOSTAVNE ZA VZDRŽEVANJE
Elastike so narejene iz kakovostnega materiala, ki ga lahko operete na roke ali na nizki temperaturi v pralnem stroju. Primerne so tudi za na potovanja, saj so lahke in zavzamejo izjemno malo prostora.

V paketu dobite priloženo potovalno vrečko za lažje prenašanje, kar vam omogoča, da ostanete fit tudi na potovanjih ali na počitnicah. Prav tako pa ob elastikah dobite tudi knjigico z vajami, ki vam pomaga začeti s treningi.

Elastike se lahko uporabljajo pred, med ali po treningu, saj z njimi lahko delamo tudi vaje, ki telesa ne izčrpajo pretirano. Veliko priznanih športnikov se elastik poslužuje za grajenje baze in dobro pripravo na sezono.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Resistance Bands”